ΠΑΟΚ: Ανοδική πορεία για τα διαρκείας και το ρεκόρ που προσδοκούν

Metrosport Team15 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης- Γ.Ζαΐρης

Η διοίκηση του Πρωταθλητή, το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής είχε ανακοινώσει πως περισσότερα από 14.000 εισιτήρια διαρκείας, είχαν διατεθεί σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Και η αυξητική διάθεση ήταν καταγεγραμμένη. Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως ο αριθμός των πωληθέντων διαρκείας ήταν ακόμη υψηλότερος. Από την ΠΑΕ δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση. 

Όμως είναι γεγονός πως μέχρι την 21η Ιουλίου, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν τις κάρτες τους, σε όλες τις θύρες. Η προσδοκία των επιτελών του Δικεφάλου, είναι πως τα εισιτήρια θα αγγίξουν τις 20.000. Μπορούν όμως και να τις ξεπεράσουν. 

Να φθάσουν στις 22.000 και εκεί να υποχρεωθεί η διοίκηση της ομάδας να βάλει έναν περιορισμό. Να μην συνεχιστεί δηλαδή η περαιτέρω διάθεση καρτών, κυρίως για να υπάρχουν θέσεις για όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια σε οποιοδήποτε παιχνίδι κατά την διάρκεια της σεζόν. 

Αν για παράδειγμα, πουληθούν 20.000 διαρκείας, τα ελεύθερα εισιτήρια που θα αντιστοιχούν στους υπόλοιπους φιλάθλους θα είναι μόλις 8703 σε όλες τις θύρες. Γίνεται αντιληπτό, πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ανταπόκριση των φίλων της ομάδας θα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.