Παντζιαράς: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης χρειάζεται αμυντικό μέσο»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2023

Ο προπονητής του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων σχολίασε την εικόνα του Άρη, αλλά και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Άρης είναι μια καινούρια ομάδα, συνήθως οι 7 στους 11 είναι μεταγραφές του καλοκαιριού. Έδωσε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς κανονικό κεντρικό δίδυμο. Αν κάποιος μας έλεγε πριν τα μας με τη Ντιναμό Κιέβου ότι ο Άρης θα πήγαινε στην παράταση, νομίζω θα ήμασταν ευχαριστημένοι, αλλά έτσι όπως χάθηκε η πρόκριση υπάρχει μια πικρία. 

Όταν γίνονται πολλές μεταγραφές δεν μπορείς να αποκτήσεις ομοιογένεια και τα τελευταία χρόνια υπάρχει και αλλαγή προπονητή στις αρχές της σεζόν. Δεν είναι η καλύτερη συγκυρία να φτιάχνεις κάτι καινούριο και να θέλεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κάνεις μια τεράστια επιτυχία.  

Χρειάζεται χρόνος και υπομονή, ειδικά με την έλευση του νέου προπονητή, του κ. Μάντζιου, οποίος είναι άνθρωπος της οικογένειας του Άρη και από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην ιστορία της ομάδας. Πιστεύω θα αλλάξει και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο Άρη: «Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται αμυντικό μέσο, το βλέπουν όλοι. Ο Άρης σε όλα τα παιχνίδια του παίζει με τρία 8άρια, με αποτέλεσμα να μην έχει την σκληράδα που έπρεπε να έχει στον άξονα. Ίσως να υπάρξει η επιστροφή του Γκρέι για να πλαισιώσει το Μορόν, καθώς στενεύουν τα περιθώρια για την απόκτηση ενός ποιοτικού επιθετικού.

Η απουσία του Πάλμα είναι μεγάλη, ο Άρης χάνει στατικές φάσεις, γκολ και κερδισμένα φάουλ κοντά στην αντίπαλη εστία. Ο Άκης Μάντζιος πρέπει να απαιτήσει μεταγραφές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.