Πανταζής Σαράφης: «Ο μπαμπάς μου θα ήταν περήφανος για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γιος του αείμνηστου «Καίσαρα« του ΠΑΟΚ, Πανταζής Σαράφης μιλώντας για τη χθεσινή μεγάλη νίκη των «ασπρόμαυρων» επί της γερμανικής Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το υπέροχο κλίμα που δημιουργήθηκε στη Τούμπα αλλά και το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του που πλησιάζει.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Πλησιάζει ένας χρόνος από τον θάνατο του πατέρα μου. Η απώλεια είναι μεγάλη, κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει το κενό. Την επόμενη Κυριακή, στις 15 του Οκτώβρη είναι το ετήσιο μνημόσυνο.

Θα ήταν χαρούμενος μετά τη χθεσινή μεγάλη νίκη. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά με πολύ κόσμο και πολύ πάθος. Ήταν εκεί και ο κ. Ανδρουλάκης, βγάλαμε μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί.

 Η ομάδα έπαιξε καλά και ήρθε μια νίκη που μας δίνει τουλάχιστον την δευτερά θέση και μας επιτρέπει να κάνουμε ένα βήμα παρά πέρα στο Κόνφερενς Λιγκ. Εγώ δεν χάνω παιχνίδι, δεν γίνεται να χάνω παιχνίδι».

Τέλος, μιλώντας για τα παιδιά των ακαδημιών που διαπρέπουν στη μεγάλη ομάδα, είπε χαρακτηριστικά πως: «Ο μπαμπάς μου θα ήταν χαρούμενος, αυτό ήταν και ο σκοπός της ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Θα ήταν περήφανος με την απόδοση αυτών των παιδιών. Τον έλεγαν και πατέρα, όλα τα παιδιά έτσι τον αποκαλούσαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.