Πανσερραϊκός: Νοκ άουτ ο Ουαγκέ για τον Βόλο

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (19/10, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής της ομάδας, Χουάν Φεράντο, έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές με τους οποίους και θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ουαγκέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση, ενώ ο Στάικος δεν υπολογίζεται καθότι είναι τιμωρημένος. Νοκ άουτ για το ματς με τον Βόλο τέθηκε και ο Καπτούμ, αφού πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις από τον τραυματισμό του και δεν είναι ακόμα στην κατάλληλη αγωνιστική ετοιμότητα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Σοφιανος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.