Παναθηναϊκός: Ο Άρης Γάτας για Ρομάνο και Πελίστρι-«Λυπάμαι, αλλά θα τον διαψεύσω»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Η μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό και η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αποκάλυπτε το ενδιαφέρον των «πράσινων» δημιούργησαν... ευχάριστη αναταραχή στους «πράσινους» και τον κόσμο τους, οι οποίοι περίμεναν, αν θα γίνει τελικά η μεγάλη κίνηση. 

Τα ρεπορτάζ έδιναν και έπαιρναν στην προσπάθεια επιβεβαίωσης ή... μη του Ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος συνήθως πέφτει μέσα στο μεταγραφικό του ρεπορτάζ.

Ο Άρης Γάτας, ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ, στην «Αθλητική Κυριακή» βγήκε, κάποια στιγμή, στον αέρα και μίλησε για την υπόθεση Πελίστρι, διαψεύδοντας τον Ρομάνο. Και οριζόντια και κάθετα, χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης!

Δείτε χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο Άρης Γάτας στον Βασίλη Μπακόπουλο, όταν το ρώτησε για τον Ουρουγουανό:

«Υπήρξε ένα τουϊτάρισμα από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενός δημοσιογράφου που χαρακτηρίζεται σπουδαίος στην Ευρώπη με 25 εκατ. ακολούθους στο Ιnstagram και τις περισσότερες φορές πετυχαίνει τις μεταγραφές. Αυτή τη φορά, όμως, λυπάμαι... Θα τον διαψεύσω, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν ενδιαφέρεται για τον Πελίστρι. Έχει γίνει γνωστό, εδώ και λίγες ώρες... Καταρχήν δεν υπάρχει θέμα Πελίστρι στον Παναθηναϊκό. Από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει και θέμα Βάργκας. Τα δύο ονόματα που έπαιξαν τις τελευταίες ημέρες δεν είναι εκείνα τα οποία στοχεύει ο Παναθηναϊκός», είπε ο Άρης Γάτας.

Σήμερα (21/8), αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή Πελίστρι στον Παναθηναϊκό κι ας διαψεύστηκε η έγκυρη πληροφορία του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.