Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνουν ΠΑΟΚ, Άντρατζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς!

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2024

Αδύνατο μοιάζει να προλάβουν τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος και ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα της Superleague 1, Άντρατζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, με τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να υποβάλλονται σε μαγνητική η οποία θα δείξει το μέγεθος του προβλήματος τους, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι δύο Σλοβένοι δεν θα είνα στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Το trainingr report των Πρασίνων, αναφέρει: «Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Στα θετικά η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Τζούριτσιτς, ενώ ανεβάζουν στροφές στο ατομικό πρόγραμμα τους οι Ιωαννίδης, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.