Παναγιώτης Τζίμας: Η «Οδύσσεια» του πρώην ασπρόμαυρου που «ξελάσπωσε» τον Αστέρα

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Με ήρωα τον Παναγιώτη Τζίμα ο Αστέρας AKTOR επικράτησε στην παράταση της Καβάλας με 1-0 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι 23χρονος μεσοεπιθετικός με καταγωγή από την Πρέβεζα φαίνεται πως έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του με τους Αρκάδες καθώς στο δεύτερο φετινό παιχνίδι που πήρε χρόνο συμμετοχής κατάφερε να βρει δίχτυα, έχοντας περάσει ως αλλαγή στο 69ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, στο 115' ο Τζίμας σκόραρε με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Καλτσά.

Υπενθυμίζεται, πως ο Παναγιώτης Τζίμας αποχώρησε τη φετινή σεζόν από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος, με τους Θεσσαλονικείς να διατηρούν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%.

Ο Τζίμας προέρχεται από τις ακαδημίες των Αρκάδων και το 2021 πουλήθηκε στον ΠΑΟΚ αντί 400.000 ευρώ. Με τη Β' ομάδα των Θεσσαλονικιών σκόραρε επτά φορές σε 30 εμφανίσεις ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε 24 συμμετοχές, τρία γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Με την πρώτη ομάδα του Αστέρα μετράει ήδη 17 παιχνίδια και έχει σκοράρει ένα γκολ.


Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Τζίμας: «Σίγουρα ξέραμε πως από την αρχή θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η Καβάλα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που παίζει στην Super League 2.

Μπήκαμε δυναμικά από το πρώτο λεπτό, χωρίς να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, ήμουν τυχερός που βρέθηκε σε αυτή την θέση και έβαλα το γκολ. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, να πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Αστέρας στον θεσμό του Κυπέλλου: «Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.