Πάμελα Άντερσον: Η αυτοβιογραφία της, άλλαξε τη στάση του κόσμου απέναντι της

Metrosport Team19 Αυγούστου 2023

Η Πάμελα Άντερσον ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της ότι έχει αλλάξει η δημόσια εικόνα της μετά την κυκλοφορία των best seller απομνημονευμάτων της «Love, Pamela». «Πολλοί άνθρωποι με πλησιάζουν στον δρόμο και μου λένε: "Δεν είχα ιδέα ποια ήσουν και λυπάμαι για όλους τους τρόπους που σκεφτόμουν για σένα πριν, γιατί τώρα μου αρέσεις"» δήλωσε η 56χρονη ηθοποιός στο περιοδικό Elle, αναφερόμενη στην περίοδο μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της.


Αναπολώντας την αντίδρασή της, η Anderson είπε: «Απλά λέω: Τι σκεφτόσουν για μένα πριν;». Ωστόσο, παραδέχτηκε για την εικόνα της στο παρελθόν: «Δεν το σκέφτεσαι πραγματικά τη στιγμή εκείνη. Μεγαλώνεις δύο παιδιά, προσπαθείς να επιβιώσεις, η καρδιά σου είναι ραγισμένη, προσπαθείς να γεμίσεις τη ζωή σου με ανθρώπους και κάνεις λάθη. Όλοι προσπαθούμε να ζούμε την κάθε μέρα».

«Έτσι, υποθέτω ότι οι δεκαετίες μου ξέφυγαν» συνέχισε η Άντερσον. «Και ήταν ωραίο να γυρίσω σπίτι, να κλείσει ο κύκλος. Δουλεύω περισσότερο από ποτέ, ενώ νόμιζα ότι είχα αποσυρθεί».

Πέρυσι, όταν η σειρά του Hulu «Pam & Tommy» δραματοποίησε την ερωτική της σχέση και τον γάμο της με τον Tommy Lee και την κλοπή των προσωπικών τους κασετών, η Anderson δεν σχολίασε τίποτα. Όμως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όταν κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της και ένα ντοκιμαντέρ για το Netflix.

Η Άντερσον, που ζει τώρα στο νησί Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, είχε δηλώσει στο παρελθόν στο PEOPLE, ότι ήταν οι δύο γιοι της, ο Μπράντον, 27 ετών, και ο Ντίλαν, 25 ετών, που «με ενθάρρυναν να πω την ιστορία μου».

«[Υπήρχε] ένα μικρό άγχος πριν βγει, επειδή ήταν ένας χρόνος, βασικά, θεραπείας, περνώντας από τη ζωή μου από την πρώτη μου ανάμνηση μέχρι την τελευταία μου» δήλωσε η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch για τη συγγραφή του βιβλίου της. «Είμαι πραγματικά περήφανη γι' αυτό. Είναι κάτι που έγραψα κάθε λέξη του. Δεν είχα κάποιον συνεργάτη. Δεν είχα κανέναν συγγραφέα - φάντασμα, τίποτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.