Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Καμαρά για τρία χρόνια!

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Μαντί Καμαρά ο οποίος συμφώνησε με τον Δικέφαλο για συνεργασία τριών ετών και αναμένεται να ενσωματωθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο πρόγραμμα προπονήσεων του Ραζβάν Λουτσέκσου ενόψει της εκκίνησης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 19/6 ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το συμβόλαιο του που θα τον ντύσει στα ''ασπρόμαυρα'' για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Metrosport.gr, ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει στροφή 180 μοιρών και επαναπροσέγγισε τον Δικέφαλο, ο οποίος θα του καταβάλει το ποσό των 1.2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για κάθε έναν από τα τρία έτη του συμβολαίου , ενώ ο 27χρονος μέσος θα λάβει επιπλέον 1.2 εκατομμύρια ως μπόνους υπογραφής.

Από την πρώτη στιγμή η αποκάλυψη της ''Μ'' και του Metrosport.gr , για τον ποδοσφαιριστή και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είχαν τονίσει το επίπεδο των συζητήσεων και το κίνητρο που έβλεπε στους ''ασπρόμαυρους'' ο μέσος από τη Γουινέα , στοιχεία που τον έκαναν να βάλει την υπογραφή του για την επόμενη τριετία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.