Παγκόσμιο, Γλασκώβη: 7η στον κόσμο η Τατιάνα Γκούσιν - «Δεν ήξερα αν ήταν όνειρο ή πραγματικότητα»

Πέτρος Χαριζακλής01 Μαρτίου 2024

Την 7η θέση με 1,88μ. κατέκτησε η Τατιάνα Γκούσιν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Η Ελληνίδα αθλήτρια του ύψους δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 1,92μ. και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον τελικό του αγωνίσματος.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έκανε μια υπέροχη προσπάθεια, ξεκινώντας από τα 1,84μ. που τα πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια.

Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 1,88μ. και η Ελληνίδα τα πέρασε με την πρώτη.

Επειτα η Γκούσιν έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 1,92μ.

«Πραγματικά ονειρευόμουν να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο αγώνα. Δεν ήξερα αν ήταν όνειρο ή πραγματικότητα. Αγχώθηκα και φάνηκε στις εκφράσεις μου. Η δεύτερη προσπάθειά μου ήταν αρκετά καλή στο 1,92μ. Προφανώς και το ήθελα, το κυνηγάω όλο τον χρόνο. Με το 1,88μ. είμαι σχετικά ικανοποιημένη γιατί πήδηξα καλά σε ένα μεγάλο αγώνα. Ερχόμενη εδώ μου είπε η Ελισάβετ Πεσιρίδου πρέπει να μπεις οχτάδα για το ranking. Οπότε αν φταίει κάποιος, αυτός είναι η Πεσιρίδου (σ.σ. γέλια). Να μου βάζει πιο υψηλούς στόχους, πλάκα κάνω φυσικά. Αγχώθηκα από το πρωί και μετά κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα έλεγα στον εαυτό μου απόλαυσέ το, τα κατάφερες είσαι εδώ. Οπότε κάποια στιγμή μου έφυγε το άγχος όπως θα ήθελα να αγωνιστώ. Ηθελα λίγο καλύτερα άλματα στο 1,92μ. .Είμαι υγιής, είμαι εδώ και δεν έχω κανένα παράπονο» τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.