Οζντόεφ: «Η πιο παραγωγική μου χρονιά»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ παραχώρησε συνέντευξη στην ρωσική εφημερίδα «Izvestia» και αναφέρθηκε τόσο στην κατάκτηση της Super League από τον ΠΑΟΚ, όσο και για την προσωπική του παρουσία.

«Είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος από την σεζόν που τελείωσε. Αυτή είναι η πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα μου. Πέτυχα οκτώ γκολ, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ. Δεν είχα σκοράρει ξανά τόσα πολλά γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο. Έπαιξα σχεδόν όλα τα ματς ως βασικός και ήταν πολλά τα παιχνίδια που άρχισα στην ενδεκάδα», είπε αρχικά και συνέχισε για το πως βίωσε την χρονιά: 

«Είναι ασυνήθιστο να παίζουμε 44 αγώνες σε μια σεζόν σε σύγκριση με την Ρωσία, αλλά το πρωτάθλημά στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε δύο φάσεις και προχωρήσαμε φέτος πολύ και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, με την πρόκριση στους ομίλους και φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά του Conference League. 

Έπαιζα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέχεια άλλοτε ως βασικός, άλλοτε ως αλλαγή. Στην κατάκτηση του πρωτάθληματος είχα μια σημαντική συνεισφορά, μιας που ξεκίνησα σχεδόν όλα τα ματς από τα πρώτα λεπτά και πήρα μέρος σε έναν σπουδαίο τίτλο για τον ΠΑΟΚ. Οπότε έκανα μια καλή σεζόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.