Ωραιόκαστρο: Έγινε... πιστολέρο λόγω οικονομικών διαφορών

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν 50χρονος άνοιξε πυρ σε επιχείρηση λόγω «οικονομικών διαφορών» με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) στον δήμο Ωραιοκάστρου, όταν ο 50χρονος δράστης βρέθηκε σε επιχείρηση επίπλων και  άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

Από τα πυρά προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές, οι οποίοι πολλαπλασιάστηκαν όταν ο δράστης έκανε χρήση γεωργικού εργαλείου, για να καταστρέψει τμήματος του καταστήματος.

Σύμφωνα με τον 50χρονο, οι αιτίες της αναστάτωσης σχετίζοντας με οικονομικές διαφορές που είχε με τον 49χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης φέρεται τον περασμένο Οκτώβριο να αποπειράθηκε να αποσπάσει εκβιαστικά 2.500 ευρώ από τον 49χρονο, εκτοξεύοντας απειλές κατά της ζωής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.