Και ο Πασχαλάκης στον Ολυμπιακό; Οργιάζουν οι φήμες για μετακόμιση του πορτιέρε στον Πειραιά

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Τελευταία μέρα μεταγραφών με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παραμένει ελεύθερος και τις φήμες για μετακίνησή του στο Πειραιά τα τελευταία εικοσιτετράωρα να έρχονται πάλι στο προσκήνιο.

Μετά τον Μαρσέλο και τον Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός θα τραβήξει και πάλι τα φώτα πάνω του και θα ανοίξει μεγάλη συζήτηση αν κάνει δικό του τον επί σειρά ετών τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν διαψεύσει εδώ και καιρό ότι βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Τόμας Βατσλίκ και οι φήμες για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ολοένα και φουντώνουν ειδικά όσο πλησιάζουμε στην εκπνοή των μεταγραφών.

Ο διεθνής πορτιέρο παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και πλέον έχει ενταθεί η φημολογία που τον θέλει να δίνει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για να πιάσει λιμάνι, κάτι που προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, παρότι δεν επιβεβαιώνεται -για την ώρα- από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί  ότι από τη στιγμή που ο Πασχαλάκης δεν δεσμεύεται με κάποια ομάδα, μπορεί να πάει σε οποιονδήποτε ελληνικό σύλλογο ως και τις 30 Σεπτεμβρίου.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.