Ολυμπιακός – ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τι ψάχνουν μεταγραφικά και ποιοι παίκτες «περισσεύουν»

Γιώργος Μάντζιος29 Αυγούστου 2024

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία των μεταγραφών για τις ελληνικές ομάδες, με τις ημερομηνίες να… πιέζουν ιδιαίτερα τους ευρωπαίους (δεδομένα Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, σε αναμονή για Παναθηναϊκό), αφού πρέπει να στείλουν τις ευρωπαϊκές λίστες στην UEFA, μέχρι το βράδυ της επόμενης Τρίτης 3 του Σεπτέμβρη.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται 11 του Σεπτέμβρη για την Ελλάδα, ενώ υπάρχει και ένα περιθώριο ως τα τέλη του Σεπτέμβρη για τους «ελεύθερους» παίκτες. Το metrosport.gr σας παρουσιάζει σήμερα το τι ψάχνουν την τελευταία στιγμή οι τρεις του ΠΟΚ και ποιοι παίκτες «περισσεύουν» από τα ρόστερ τους:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά την απόκτηση του Κάρμο – έστω και με την μορφή δανεισμού – από την Νότιγχαμ, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον δύο μεσοεπιθετικών, αλλά και ενός χαφ. Ήδη ακούγονται τα ονόματα των Ζαχά και Γουίλιαν, παικτών με εμπειρία και από την Premier League για τις θέσεις των εξτρέμ, ενώ πάντα η… ελπίδα πεθαίνει τελευταία και για τον Ποντένσε. Στην μεσαία γραμμή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν τα ονόματα του Ουαχί από την Μαρσέιγ και του Μποβέ από την Ρόμα (πάλι έστω και με… παρέμβαση της Νότιγχαμ). Όσο για αυτούς που «περισσεύουν», ήδη ακούγονται τα ονόματα των Βέζο (κεντρικός αμυντικός) και Ραντζέλοβιτς (εξτρέμ).

ΑΕΚ

Η απόκτηση ενός καθαρού φορ, αποτελεί τον διακαή πόθο της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, μετά και την πώληση του Πόνσε στο MLS. Το όνομα του Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας διαψεύστηκε, ενώ αυτά που «παίζουν» είναι του Ντουά της Λουντογκόρετς και του Άκπομ του Άγιαξ. Από εκεί και πέρα φαίνεται πως «περισσεύουν» Τσιλούλης, Ζίνι, Πιζάρο, ενώ μεγάλα ερωτηματικά αποτελούν Πάολο Φερνάντες και Γαλανόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό που ψάχνει σέντερ φορ ως αντί – Σπόραρ, αφού ο Σλοβένος είναι στην πόρτα της εξόδου. Ακούστηκε το όνομα του Άκπομ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τα χαφ, με τα ονόματα των Σέρτζιο Ολιβέιρα και Μεϊτέ στο… κάδρο. Παραμένει άγνωστο το μέλλον του Ιωαννίδη, ενώ «ξένο σώμα» αποτελούν Τσοκάι, Πέρεθ, Τρουιγέ, Νίκας, Βέρμπιτς και Κλάινχαισλερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.