Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς με 2-0 έναντι του Μπάες

Metrosport Team31 Ιουλίου 2024

Στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής παίζοντας εξαιρετικά ειδικά στο δεύτερο σετ, επικράτησε 2-0 του Σεμπάστιαν Μπάες και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Κέπφερ που θα αποτελέσει τον επόμενο αντίπαλό του.

Με εξαιρετική εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Σεμπάστιαν Μπάες με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Έλληνας τενίστας θα βρεθεί στα προημιτελικά, μετά την άνετη πρόκρισή του έναντι του Αργεντινού Μπάες στον οποίο δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης.

Στο πρώτο σετ και μετά το μέτριο ξεκίνημά του ο Τσιτσιπάς αντέδρασε από το 5-3 και εμφανίζοντας το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο με δυο break πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ήταν εξαιρετικός και με εξαιρετικό ρυθμό δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, μιας και με δύο γρήγορα break προηγήθηκε 5-0. Ο Μπάες το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 5-1, αφού ο Τσιτσιπάς έκλεισε το παιχνίδι χωρίς να χάσει πόντο στο 7ο game.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.