Ολυμπιακοί Αγώνες - Πόλο: Σοκ στο φινάλε και αποκλεισμός για την Ελλάδα

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Αυγούστου 2024

Σε έναν προημιτελικό ακατάλληλο για καρδιακούς, η Εθνική πόλο των Ανδρών, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σερβίας (11-12) και μοιραία έμεινε εκτός ημιτελικών του Ολυμπιακού τουρνουά. Δεν άξιζε τέτοιο φινάλε για το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου. Ο Γιάσκιτς βρήκε ένα απίθανο σουτ στο τέλος και η Ελλάδα έμεινε εκτός μεταλλίων.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η Εθνική μας ομάδα παρότι προηγήθηκε τρεις φορές, οι Σέρβοι είχαν απάντηση ισάριθμες φορές και έτσι το οκτάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 3-3.  

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι πλάβι με οδηγό τον Μάντιτς κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να προηγηθούν με 5-6. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέρασε μπροστά με 7-6 χάρη στα τέρματα των Γενηδουνιά και Σκουμπάκη, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με σκόρερ και πάλι τον Μάντιτς, ο οποίος έφτασε τα τέσσερα τέρματα στην αναμέτρηση.

Ωστόσο, η γαλανόλευκη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με το τρίτο γκολ του Σκουμπάκη έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο στο +1 (9-8).  


Στο τελευταίο οκτάλεπτο έπεσαν κορμιά, με την Ελλάδα να βρίσκει γκολ με τον Βλαχόπουλο έξι δεύτερα πριν το τέλος κι όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στη ρώσικη ρουλέτα, αλλά η Σερβία με γκολ του Γιάκσιτς στη λήξη του αγώνα πήρε την μεγάλη πρόκριση για την τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ-Αυστραλία (7/8, 20.00). 


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-6, 9-8, 11-12

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.