Πατεράκης: «Όλος ο κόσμος μιλάει για τα επιτεύγματα του Ποστέκογλου, αυτά είναι τα προτερήματά του»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος, καθώς μετά τη νίκη της επί της Φούλαμ με 2-0 βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ όντας αήττητη μετά από εννιά αγωνιστικές. Ο Κώστας Πατεράκης (δημοσιογράφος Έλληνας στην Αυστραλία) φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και αποθέωσε τον Ελληνοαυστραλό προπονητή για τη δουλειά που κάνει στα ''σπιρούνια''.

''Έχει κάνει την Μελβούρνη και όλο τον κόσμο να μιλάει για τα επιτεύγματά του στην Τότεναμ. Έχει καταφέρει sτις εννιά αγωνιστικές να είναι πρώτος και αήττητος με συγκομιδή 23 βαθμών. Κανένας άλλος προπονητής δεν έχει ξανακάνει τέτοιο επίτευγμα στο Νησί. Δεν έχουμε τόσο συχνή επαφή πλέον αλλά επειδή τον έχω ζήσει για πολλά χρόνια είναι ένας άνθρωπος που τον διακρίνει η ειλικρίνειά του, δεν νευριάζει ποτέ και θα έλεγα πως έχει ένα μαγικό ραβδί να παίρνει το 90% από τους παίκτες κάτι που δεν μπορούν να ερμηνεύσουν οι αναλυτές, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι κρατάει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Ο Μάντισον μετά το χθεσινό ματς με τη Φούλαμ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ποστέκογλου'', είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ πριν ο Ποστέκογλου πάει στη Σέλτικ:

«Όταν ήταν στην Ιαπωνία ο Ποστέκογλου είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, είχε κλείσει τα αεροπορικά για να πετάξει στην Ελλάδα, όμως τελικά η Ένωση συμφώνησε με τον Μιλόγεβιτς, καθώς στην ΑΕΚ εκείνη την εποχή ήταν πολλοί Σέρβοι, ενώ έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο ο Ποστέκογλου δεν είχε και μεγάλη εμπειρία. Να σημειώσω όμως ότι είναι ένας προπονητής που όπου πάει κατακτάει τον τίτλο από την πρώτη κιόλας χρονιά''.

Για το πώς... δεν έχασε τη δουλειά του στην Ελλάς Μεβούρνη: «Είχε κάνει πολύ κακή αρχή τότε στην ομάδα έχοντας επτά συνεχόμενες ήττες και το Διοικητικό Συμβούλιο είχε σχεδόν πάρει την απόφαση να τον απολύσει. Ο πρόεδρος όμως επέλεξε να μην παραβρεθεί στο Δ.Σ. για να κερδίσει χρόνο για τον Ποστέκογλου και δικαιώθηκε.  Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα νίκησε 1-0 και μετά όλα πήγαν πολύ καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.