Ολιβέιρα: «Μεγάλο ψυχολογικό χτύπημα ο τραυματισμός μου» - Τι λέει για το ντέρμπι με τον Άρη

Γιώργος Ζαΐρης27 Νοεμβρίου 2021

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, στάθηκε στην βοήθεια που έχει δεχθεί από τον Λουτσέσκου και τους συμπαίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη το οποίο θα δει από την κερκίδα.

Αρχικά ρωτήθηκε για το πώς έχει κυλήσει όλο αυτό το διάστημα της αποθεραπείας του: "Το πρώτο και πιο δύσκολο στάδιο για μένα έχει περάσει και αναφέρομαι σε εκείνο που δεν μπορείς να περπατήσεις, πρέπει να έχεις πατερίτσες και είναι όλα δύσκολα. Πλέον έχω αρχίσει να ενεργοποιούμαι ακόμη περισσότερο στο κομμάτι της προπόνησης και ελπίζω σύντομα να βγω και στον αγωνιστικό χώρο για τρέξιμο και από εκεί και πέρα όλα θα είναι πιο εύκολα για μένα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς να επιστρέψεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ο οργανισμός μου έχει αντιδράσει σωστά και πάμε βήμα βήμα. Πιστεύω πως όταν θα αρχίσουν οι προπονήσεις θα φανεί πόσο σύντομα θα επιστρέψω. Αλλά πρέπει να πορευτώ με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να συνεχίσω τη δουλειά μου".

Παραδέχθηκε πως ο τραυματισμός του ήταν ένα σοκ: "Ηταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Ο τραυματισμός μου ήταν ένα μεγάλο χτύπημα και ψυχολογικά για μένα. Γιατί ξεκίνησα καλά στην προετοιμασία, ένιωθα ότι είμαι χρόνια εδώ στην ομάδα και ήρθε αυτός ο τραυματισμός. Ομως είχα μια συνομιλία με τον Λουτσέσκου και με στήριξε πολύ ψυχολογικά όπως και όλοι μέσα στην ομάδα. Ολοι οι άνθρωποι του συλλόγου με έχουν βοηθήσει και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός".

Σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας έστω και αν είναι αναγκασμένος να τη βλέπει από την κερκίδα: "Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο σημείο που θέλουμε. Είμαστε σε μια φάση όπου είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην Ευρώπη ενώ δεν είμαστε πολύ μακριά από την κορυφή. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και εκεί πρέπει να δουλέψουμε".

Τέλος αναφέρθηκε και στο ματς με τον Αρη: "Νομίζω ότι η ομάδα έχει ποιότητα και επομένως δεν τίθεται θέμα για το αν μπορεί ή όχι να πάρει τη νίκη. Απλά πρέπει μέσα στο γήπεδο να δείξει πόσο πολύ θέλει τη νίκη. Παράλληλα είναι σημαντική και η βοήθεια του κόσμου σε τέτοια ματς γιατί μπορεί εκεί που το χρειάζεσαι να σε βοηθήσει και να γυρίσει το διακόπτη υπέρ σου".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.