Οι οπαδοί της Βαγιαδολίδ φώναξαν συνθήματα κατά του Ρονάλντο: «Αισθάνομαι απόρριψη»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2023

Παρότι η Ρεάλ Βαγιαδολίδ έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, μετρώντας μάλιστα και πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ρονάλντο Ναζάριο, βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας.

Η Βαγιαδολίδ πέρυσι υποβιβάστηκε από τη La Liga, αλλά φέτος δείχνει ικανή να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Παρόλα αυτά οι οπαδοί της ισπανικής ομάδας φώναξαν συνθήματα κατά του Βραζιλιάνου και του Πετσολάνο (προπονητής), ζητώντας στους δύο άνδρες να φύγουν άμεσα από την ομάδα.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο απάντησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης: «Αισθάνομαι μια βαθιά απόρριψη για τα συνθήματα που μια μικρή μειοψηφία έχει εκστομίσει εναντίον μας και τα οποία δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρό μας. Προκαλούν βλάβη στην κοινωνία και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες και τους υπαλλήλους του συλλόγου μας.

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα συνεργαστεί ενεργά με τη LaLiga και τις αρχές για τον εντοπισμό των υπευθύνων, ώστε να σταματήσουν να αμαυρώνουν την εικόνα των οπαδών μας».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.