Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ-ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΜΑΜΙΚΟΝΙΑΝ 

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα υπέστη ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν με 0-1 από τον Ηρακλή Αμμουδιάς στο γήπεδο της Καλαμαριάς, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη Αβάτου (6/10, 16.00) εκτός έδρας. 

Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα κοντραριστούν με τον Πανθρακικό (6/10, 16.00) στην Κομοτηνή. 

Ο αγώνας:

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Ταράση να σπάει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Καρυοφύλλης να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια μόλις στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 32ο λεπτό ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Πιαστόπουλο να παίζει το ένα δύο με τον Μούχαλη και ο πρώτος να επιχειρεί το σουτ και η μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.

Στο 35΄ ο Γιαννόπουλος βρέθηκε από αριστερά μέσα στην περιοχή, έδωσε πίσω πάσα στον Ταράση, ο οποίος έκανε το σουτ και ο Παλαβράκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 42΄ ο Τσαπακίδης συνέκλινε προς τα μέσα δοκίμασε το σουτ με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.



Στο 61΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα αδιανόητο γκολ. Ο Τζελίδης πήρε την μπάλα λίγο πίσω από το κέντρο-είδε τον Παλαβράκη εκτός εστίας-και με ένα τρομερό σουτ τον κρέμασε και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Στο 73΄ οι παίκτες του Απόλλωνα ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Καλούση, όμως ο διαιτητής παρότι ήταν κοντά στη φάση, δεν έδωσε κάτι.

Στο 77΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος του Σερβέ στον Δόρη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση, με τον Τσαπακίδη να κάνει το σουτ και πριν η μπάλα περάσει την γραμή ο Κασμερίδης ως απο μηχανής-θεός απομάκρυνε σε κόρνερ. 

Στο 88ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ηρακλή Αμμουδιάς, το σουτ του Γιαγτζίδη πέρασε ελάχιστα έξω. 

Στο 93΄ το σουτ του Αλτιντζή από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. 

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Καλαμαριάς: Παλαβράκης, Μούχαλης, Τσαπακίδης, Τσιμπούκας, Καλούσης, Πιαστόπουλος, Πάνος, Μπλέτσας, Κυπαρίσσης, Δόρης, Αποστολίδης.

Έπαιξαν και οι: Καλαϊτζής, Αλτιντζής, Δασκαλάκης, Σκάπης, Γιαγτζίδης 

Ηρακλής Αμμουδιάς: Κουτογλίδης, Φιλιππίδης, Κασμερίδης, Καρυοφύλλης, Τζελίδης, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Σερβές, Ζιάκας, Μαλανδρής, Ταράσης.

Έπαιξαν και οι: Καρατλίδης, Τριανταφυλλάκος, Σένια, Γκάλιος 



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.