Ο Τζον Τραβόλτα έγινε πιλότος: Απογειώθηκε από την Αθήνα

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2022

Η ιδιαίτερη αδυναμία που έχει ο Τζον Τραβόλτα στα αεροπλάνα είναι γνωστή.

Επίσης γνωστό είναι ότι ο 68χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ γνωρίζεται να πιλοτάρει αεροπλάνα, αφού έχει δίπλωμα πιλότου από τα 22 του. Αν λοιπόν τις τελευταίες μέρες σηκώσατε το βλέμμα σας προς τον ουρανό, μπορεί να πετυχαίνετε το δικό του αερισκάφος, αφού πετούσε πάνω από την Ελλάδα.

Στην τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ένα αεροπλάνο στη θέση του πιλότου και να ετοιμάζεται για την απογείωση. Ωστόσο η συγκεκριμένη απογείωση δεν είναι από κάπου μακρυά, αλλά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αθήνα.



«Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου απογειώσεις από την Αθήνα. Ελλάδα», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τζον Τραβόλτα. Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Τραβόλτα έπεσαν «βροχή». Σημειώνεται ότι ο Τζον Τραβόλτα είναι και πρεσβευτής της αεροπορικής εταιρείας «Qantas Airways» τα τελευταία 20 χρόνια.  Μάλιστα στο σπίτι του στη Φλόριντα διατηρεί το δικό του αεροδρόμιο, ενώ έχει στην ιδιοκτησία του συνολικά πέντε αεροπλάνα.

Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.