Ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει προοπτική και όραμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην μετά-Τσίπρα εποχή – Άρθρο της Γεωργίας Γεωργίου

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

Γράφει η Γεωργία Γεωργίου

Ο Στέφανος Κασσελάκης, εκφραστής της ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είναι ο λόγος που 40000 νέα μέλη κινητοποιήθηκαν, έκαναν εγγραφή και έδωσαν εντολή για εκλογή Προέδρου Νίκης.

Νέος, με φρέσκιες ιδέες, δυναμικός, με αμεσότητα και με το ήθος που τον διακρίνει, απάντησε στην αναγκαιότητα επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στην ανάγκη επιστροφής σε κυβερνητική τροχιά.

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, έδωσε νέα πνοή στον ΣΥΡΙΖΑ, κινητοποίησε τους φίλους της παράταξης και κατέθεσε προτάσεις που έκαναν αίσθηση στην κοινωνία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι και η απάντηση στην ελπίδα και ταυτόχρονα στην προοπτική.

Δίπλα του από την πρώτη στιγμή οι βουλευτές, κα Τζάκρη Θεοδώρα και κ. Πολάκης Παύλος, δυο πολιτικοί με έντονο δυναμισμό, τον στηρίζουν ανεπιφύλακτα, προφανώς γιατί εντόπισαν και το μέγεθος της προσωπικότητας του.

Την 1η Κυριακή των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια συγκινητική συμμετοχή παλιών και νέων μελών, τα οποία έδειξαν μια τεράστια δυναμική στήριξης στο πρόσωπο του υποψηφίου νέου προέδρου, είναι εμφανές ότι οι φίλοι του κόμματος βλέπουν στο πρόσωπο του τον άξιο αντικαταστάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Την Κυριακή, 24/9/23, η κάλπη θα δείξει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ σε μια σύγχρονη αριστερή πατριωτική παράταξη!!!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.