Ο Σολέ επέστρεψε στις προπονήσεις της Σάλτσμπουργκ

Γιώργος Ζαΐρης10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γάλλος που είναι στο "κάδρο" του Δικεφάλου ως ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (για τις εγχώριες διοργανώσεις) δεν υπολογίζεται από την Σάλτσμπουργκ και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως η παρουσία του στην χθεσινή προπόνηση έγινε θέμα στα ΜΜΕ της Αυστρίας. 

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.krone.at: " Για πολύ καιρό φαινόταν το πιο πιθανό, Σάλτσμπουργκ και Σολέ πως θα χώριζαν το καλοκαίρι. Αλλά η παρουσία του Γάλλου στην προπόνηση της Δευτέρας μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Μέχρι χθες, θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς θαύμα την παραμονή του στηβν ομάδα. Αλλωστε είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές πως αν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα θα αποχωρούσε. Αλλά αυτό δεν συνέβη. 

Επίσης δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Χόφενχάιμ. Τώρα μια ανατροπή σε όλη αυτή την κατάσταση δεν πρέπει να αποκλειστεί" και μάλιστα στο δημοσίευμα ο συντάκτης του δίνει και παραλειπόμενα απο την χθεσινή πρώτη του προπόνηση ξανά με την ομάδα: "Ο Γάλλος έκανε καλή εντύπωση και η εικόνα του έδειχνε έναν ποδοσφαιριστή σαν να μην είχε απουσιάσει ποτέ! Μάλιστα αντάλλαξε φιλικές κουβέντες με τον προπονητή της ομάδας αλλά και με τους συμπαίκτες του".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.