Ο ΠΣΑΠΠ για το θάνατο του Μπάλντοκ: «Μακάρι να ήταν ψέμα...»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Τη βαθιά του θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ εξέφρασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών. Στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει την 9η Οκτωβρίου, ημέρα θανάτου του Μπάλντοκ, ως μια ημέρα θλίψης και πόνου.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή της Γλυφάδας, με την είδηση να προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο, τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ο ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) σε ανακοίνωσή του εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του 31χρονου ακραίου αμυντικού σημειώνοντας: «Μακάρι να ήταν ψέμα… Μακάρι….

Ο ΠΣΑΠΠ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Η 9η Οκτωβρίου του 2024 πέρασε πια στην ιστορία ως μία ημέρα θλίψης και πόνου και όλοι μας αισθανόμαστε φτωχότεροι.

Ένα πελώριο γιατί παραμένει αναπάντητο… Τόσο, μα τόσο άδικο…».

Η πρώτη εικόνα δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, πιθανότατα, είχε χάσει τη ζωή του αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στον πάτο της πισίνας.

Είναι ενδεικτικό πως οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι ανοιχτό ενώ ακόμα και η τηλεόραση ήταν σε λειτουργία. Οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού και παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.