Ο Λούκα Μόντριτς έκανε αναφορά για το μέλλον του: «Θα αποφασίσω το καλοκαίρι»

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2024

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να ανανέωσε το συμβόλαιο με τον Λούκα Μόντριτς, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει ο παίκτης με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς.

Το τέλος της σεζόν ο ο Κροάτης μέσος αναμένεται να φύγει από την Μαδρίτη και πρέπει να πάρει την απόφαση για το που θα κλείσει την τεράστια-μυθική καριέρα του είτε στη Σαουδική Αραβία είτε στις ΗΠΑ που θα έχει ως συμπαίκτη του, τον Αργεντινό Σταρ Λιονέλ Μέσι που τον είχε για πολλά χρόνια αντίπαλο του στην Ισπανία στα Classico Ρεάλ-Μπαρτσελόνα στην Ιντερ Μαϊάμι.

Ο 38χρονος το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε τη πρόταση της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Ισπανία για άλλη μία χρονιά, όπου φέτος συμπληρώνει 12ετία από τότε που μεταγράφηκε το 2012 από την Τότεναμ . 

Κατέκτησε τα πάντα με την Ρεάλ 23 τρόπαια, μεταξύ αυτών πέντε Champions League τρία εκ των οποίων συνεχόμενα (2014,2016,2017,2018,2022) τρία πρωταθλήματα Ισπανίας (2017,2020,2022) και δύο Copa del rey (2014,2023) και 5 παγκόσμια κύπελλα συλλόγων και πολλά άλλα. Συνολικά ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δικιά του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα την έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

Ο Μόντριτς πάντως δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή. Μάλιστα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μόντριτς έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει μία άλλη ομάδα, ενώ ο ίδιος τόνισε: «Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Τότε θ' αποφασίσω ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα μου».

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Κροάτη με την ομάδα της Μαδρίτης λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.