Ο Ολυμπιακός με τον Κούγια στην Τούμπα - Τον δικαίωσε η Εφέσεων

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Η έφεση που είχε καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με την οποία ζητούσε την εξάλειψη της πρωτόδικης ποινής που του είχε επιβληθεί, εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Η επιτροπή εφέσεων της ομοσπονδίας απάλλαξε τον Κούγια από την τιμωρία που αρχικά του είχε επιβληθεί. Και σύμφωνα με την οποία, δεν του επιτρεπόταν να είναι παρών στους αγωνιστικούς χώρους.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Κούγιας θα έχει το δικαίωμα της παρουσίας στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της προσεχούς Κυριακής με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και πλέον μπορεί κανονικά να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, αλλά και σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια.
Ο Αλέξης Κούγιας είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας για 3,5 μήνες, αλλά και με έναν μήνα απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για υποθέσεις του ΠΑΣ Κόρινθος, της ομάδας όπου ήταν ιδιοκτήτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.