Ο κόσμος μπορεί να είναι έξαλλος, όχι όμως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί τους νομιμοποίησε

Γιώργος Ζαΐρης18 Σεπτεμβρίου 2023

Θα αρχίσω το σχόλιο μου με το αγωνιστικό μέρος. Ο ΠΑΟΚ δεν κυριάρχησε με ουσιαστικό τρόπο στο παιχνίδι ακόμη και όταν η κατοχή της μπάλας άγγιξε το 63%. Αν εξαιρέσουμε δυο φάσεις όπου ο Κουέστα έκανε δύσκολες αποκρούσεις, η Τούμπα δεν σηκώθηκε στο πόδι ως αυτόματη αντίδραση για μια μεγάλη ευκαιρία της ομάδας

Ο ΠΑΟΚ στους δυο τελευταίους αγώνες έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, προφανώς και υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη αλλά από την άλλη το να έχεις επτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες και επομένως πέντε χαμένους βαθμούς ήδη είναι θέμα!

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει αντίδραση στην καλά στημένη άμυνα του Αρη ενώ ο Σαμάτα δεν ήταν ουσιαστικός αλλά προφανώς και υπάρχει υπομονή πως κάποια στιγμή θα σκοράρει. Αν πρέπει να κρατήσω κάτι από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του Μεϊτέ που έχει ποιότητα και ίσως έχοντας δίπλα του τον Σβαμπ ή τον Τσιγγάρα να έδινε περισσότερα πράγματα γιατί ο Οζντόεφ ήταν εκνευριστικά τσαπατσούλης.

Πάμε τώρα και σε αυτό που άφησα τελευταίο. Εξαλλος και με το δίκιο του ο Λουτσέσκου με τις αποφάσεις του Παπαπέτρου. Εξαλλος και με το δίκιο του και ο κόσμος πολύ περισσότερο όταν ποτέ δεν έστειλε στο VAR ο Σιδηρόπουλος τον Παπαπέτρου για να δει το χέρι του Κάρλσον. Εξαλλος δικαιολογημένα όταν χαρίστηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντουκουρέ. 

Αλλά κανείς άλλος δεν πρέπει να σταθεί στη διαιτησία. Γιατί όταν έγινε γνωστό πως ο Παπαπέτρου ορίστηκε διαιτητής και ο Σιδηρόπουλος στο VAR κανείς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε για αυτούς τους ορισμούς. Επομένως όλα αυτά που έγιναν χθες στην Τούμπα και που αρκετοί τα ανέμεναν ήταν κάτι το φυσιολογικό. Αφού δεν αντιδράς σε αυτούς τους ορισμούς, ουσιαστικά τους αποδέχεσαι και τους νομιμοποιείς!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.