Το δώρο του Μαντί Καμαρά στους πρωταθλητές Ευρώπης της Κ19 του Ολυμπιακού

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Μπορεί ο Μαντί Καμαρά να είναι ένα βήμα πριν την έξοδο από τον Ολυμπιακό, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο σχετικά με τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του, όμως παρά την επικειμένη αποχώρησή του θέλησε να σκορπίσει χαρά σε ορισμένα παιδιά που το αξίζουν. Λόγος γίνεται για τους πρωταθλητές Ευρώπης της Κ19 των «ερυθρόλευκων».

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Youth Champions League, ο Μαντί Καμαρά εμφανίστηκε στις προπονήσεις της Β’ ομάδας -με την οποία γυμναζόταν τους τελευταίους μήνες- κρατώντας τσάντες από γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών ειδών. 

Ήταν τέσσερις και τις μοίρασε στον Ισίδωρο Κουτσίδη, τον Αντώνη Παπακανέλλο, τον Χρήστο Μουζακίτη και τον Μπάμπη Κωστούλα, δηλαδή στους τέσσερις συμπαίκτες του στη Β’ ομάδα, που ταυτόχρονα ήταν και μέλη του συγκροτήματος που κατέκτησε το Youth League. Τα νεαρά ταλέντα μόλις άνοιξαν τις τσάντες έπαθαν… σοκ, αφού περιείχαν από ένα κινητό τελευταίας γενιάς της Apple.

«Ρε Μαντί… Δεν ήταν ανάγκη» αναφώνησε κάποιος μεταξύ των παρευρισκόμενων, για να απαντήσει ο Αφρικανός με τη σειρά του: «Δεν πειράζει. Είναι δώρο από εμένα για το ευρωπαϊκό που πήρατε. Συγχαρητήρια παιδιά, μας κάνατε υπερήφανους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.