Μάντζιος: «θέλω να σηκώσετε κεφάλι και να δουλέψετε στο 100% για να αλλάξουμε την κατάσταση»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2023

Μετά από ενάμιση χρόνο ο Άκης Μάντζιος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τον Αρη. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο» και ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Γκουγκουλιάς, τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές.

«Φέραμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή που ξέρει την ομάδα γατί ήταν και παίκτης της. Πριν 1.5 χρόνο ήταν προπονητής μας και μαζί του ο Αρης τερμάτισε δυο φορές στην 3η θέση. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση . Ήταν απαράδεκτη η εικόνα στην Λαμία ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μαζί μας και έχει δίκιο. Είναι υποχρέωση μας να τον ζεστάνουμε ξανά και η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή . Η νίκη είναι μονόδρομος».

Στη συνέχεια μίλησε ο Ακης Μάντζιος. «Έχω δει όλα τα παιχνίδια του Άρη φέτος κι αυτό που θέλω να πω είναι ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας και τον Άρη. Τραβάμε γραμμή όμως. Ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Από σήμερα θέλω να σηκώσετε κεφάλι και να δουλέψετε στο 100% για να αλλάξουμε την κατάσταση. Εγώ πιστεύω στην ομάδα, γι αυτό είμαι εδώ. Θέλει καρδιά και ψυχή. Χρειάζεται αντίδραση εδώ και τώρα και την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτελέσματα από τη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.