Ο Γιούργκεν Κλοπ «έριξε πόρτα» στην Εθνική Αγγλίας

Metrosport Team31 Ιουλίου 2024

Το… ξέκοψε μια και καλή ο Γιούργκεν Κλοπ το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Αγγλίας!

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για την πιθανότητα να είναι εκείνος ο αντικαταστάτης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ωστόσο το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Η FA συνεχίζει να αναζητεί τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας μετά τον δεύτερο χαμένο τελικό, αυτόν του Euro 2024, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ένα από τα ονόματα που… ταίριαζαν στα «Τρία Λιοντάρια» ως ιδανική επιλογή, ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ και με δεδομένο πως γνωρίζει καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός το… ξέκοψε μια και καλή!

Μετά από εννέα χρόνια στους reds ο Κλοπ δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στους προπονητικούς πάγκους και σύμφωνα με το «Sky Sports» θα μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, όπως είχε πει και ο ίδιος άλλωστε.

«Η χρονική στιγμή για να επικοινωνήσουν μαζί μου δε θα μπορούσε να είναι χειρότερη», σχολίασε ο Κλοπ σχετικά με τη διαδοχή του Σάουθγκεϊτ.

Φαίνεται πάντως πως ο Γερμανός τεχνικός δεν είναι απόλυτα σίγουρος για την επιστροφή του στους πάγκους κάποια στιγμή στο μέλλον, αν και θέλει να παραμείνει στο ποδόσφαιρο με κάποια ιδιότητα:

«Είμαι πολύ νέος για να περνάω χρόνο μόνο με τα εγγόνια μου. Θα δουλέψω πάνω στο ποδόσφαιρο ξανά, αλλά θα γινόμουν ξανά προπονητής; Θα το απέκλεια αυτή τη αυτή, αλλά θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα σε λίγους μήνες» τόνισε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.