Εκόνγκ: «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ αλλά θα πρέπει να το σκεφτώ»

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2024

Ο Τρόοστ-Εκόνγκ παραχώρησε συνέντευξη στο CNN World Sports σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, τονίζοντας πως δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του, αλλά ότι το πρωτάθλημα της ΣΑ είνια συναρπαστικό.

«Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ συναρπαστικό, είδατε πολλούς από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής να έχουν κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση και να παίζουν εκεί. Αν αυτή η επιλογή είναι μπροστά μου, τότε, θα πρέπει να τη μελετήσω λίγο περισσότερο και να τη σκεφτώ», είπε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Και στη συνέχεια σε ερώτηση για μια πιθανή μεταγραφή του στην Σαουδική Αραβία πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο τώρα, γιατί δεν είναι ακριβώς μπροστά μου κάποια πρόταση».

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να παίξει στο πλευρό του Πορτογάλου σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο εάν ενταχθεί στην Αλ Νασρ, ο Τρόοστ-Εκόνγκ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον CR7, δηλώνοντας: «Ποιος δεν θα το έκανε αυτό; Ποιος δεν θα το ήθελε; Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.