Ο Άρης μετράει αντίστροφα για τη συμφωνία με τον Νταρίντα

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Ολα τα στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι θα πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της πρώτης μεταγραφής του Αρη για τον Γενάρη καθώς ο Βλάντιμιρ Νταρίντα περιμένει να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας από τη Χέρτα Βερολίνου με την προοπτική της ενεργοποίησης της συμφωνίας του με τους «κίτρινους» για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Κατά την προσφιλή συνήθειά του, πέραν της επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντος και των συζητήσεων με τον ποδοσφαιριστή, ο Αρης δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτε απ’ όσα αναφέρονται (σχεδόν) σε καθημερινή βάση για την πορεία των επαφών. Για παράδειγμα, πριν από λίγες ημέρες η «Bild» κατέθεσε με σιγουριά τη συμφωνία των «κίτρινων» με τον 32χρονο Τσέχο μέσο για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, τονίζοντας ότι απέμενε η διαπραγμάτευση με τη Χέρτα Βερολίνου για το ποσό αποζημίωσης της γερμανικής ομάδας. Χθες, το ίδιο ΜΜΕ σημείωσε ότι «ο Νταρίντα είναι μεταξύ των παικτών τους οποίους θα αποδεσμεύσει η Χέρτα Βερολίνου δίχως να αξιώσει αποζημίωση παρότι γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει με τον Αρη». Ως ένα βαθμό, αυτή η απόφαση – εφόσον επιβεβαιωθεί στην πράξη – είναι αναμενόμενη στη λογική ότι ο σύλλογος του Βερολίνου θα γλιτώσει ένα ποσό περί των 600.000 ευρώ. Για την ακρίβεια ο Νταρίντα έχει συμβόλαιο 1.2 εκατομμυρίων ευρώ για τη σεζόν 2022-23. Από τη στιγμή που θα αποχωρήσει οικειοθελώς στα μέσα της χρονιάς προφανώς θα χάσει τα μισά χρήματα ή τουλάχιστον το ποσό που θα χωρίζει τα χρήματα που θα πάρει στον Αρη από αυτό που θα εισέπραττε από τη Χέρτα σε περίπτωση παραμονής.

Στον Αρη δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό για την πορεία της συζήτησης έχοντας ως οδηγό το πρόσφατο παρελθόν και για την ακρίβεια περιπτώσεις παικτών οι οποίοι είχαν βρεθεί ένα βήμα πριν το «Κλ. Βικελίδης» αλλά στο τέλος κάτι συνέβη και χάλασαν οι μεταγραφές. Προφανώς περιμένουν την οριστική αποδέσμευση του παίκτη, διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί με το ταξίδι του ατζέντη του Νταρίντα στο Βερολίνο, για να ακολουθήσει η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αυτό λογικά θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.