Ντέμης: «Πολύ καλή η κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Χατζηδιάκο»

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Σεπτεμβρίου 2024

Στην ανάγκη που έχει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου που έχει ψηλά στη λίστα του ο Δικέφαλος του Βορρά, σχολίασε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης. 

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στόπερ. Αν πάρει τον Χατζηδιάκο θα είναι μία πολύ καλή κίνηση. Μιλάμε για έναν πολύ καλό παίκτη ήρεμο και έμπειρο».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο να σκοράρει στο τέλος.

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι αν έχει χρόνο, βρίσκει τον τρόπο για να σκοράρει. Σε μερικά παιχνίδια ο ΠΑΟΚ κόβει όταν σκοράρει, ισοφαρίζεται και έχει μετά την σιγιουριά ότι θα βρει κι άλλο τέρμα και τα καταφέρνει. Χωρίς καλή απόδοση ο ΠΑΟΚ κατάφερε χθες να φύγει νικητής από το Περιστέρι και συνεχίζει με το απόλυτο στο Πρωτάθλημα μαζί με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να αρέσουν οι μεταγραφές στον κόσμο, αλλά δεν είναι απαραίτητα καλό να έχεις πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη στρατηγική απ΄ όλους στις μεταγραφές τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.