Ντέμης: «Δεν υπάρχει ηρεμία στον μικρόκοσμο της ΑΕΚ, με Μελισσανίδη ήταν αλλιώς»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Δεν γινόταν να μη σχολιάσει τα όσα γίνονται στην ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Πάγκο έκαναν πρεμιέρα χθες (26/8) στην εκπομπή τους στη Nova.

Ο βετεράνος διεθνής επιθετικός μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, η οποία αποκλείστηκε νωρίς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα μετρά ήδη μία... ανέλπιστη ισοπαλία με τη Λαμία.

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαΐδης, είπε:

«Αλλιώς θα ήταν τα πράγματα με τον Μελισσανίδη, αλλιώς είναι με το νέο ιδιοκτήτη. Ήταν ένας έμπειρος παράγοντας, ήταν στην ΑΕΚ χρόνια, ήξερε τα πράγματα... Έχω πει πολλές φορές πως οι χρονιές κρίνονται από το πως διαχειρίζονται οι ομάδες τις ήττες και τους αποκλεισμούς».

Και πρόσθεσε:

«Τώρα ήρθε ένας νέος άνθρωπος, εννοώ πως δεν ήταν πριν στο ποδόσφαιρο, άρα μαθαίνει πράγματα. Από οτι βλέπουμε, ξοδεύει, παίρνει ποδοσφαιριστές, αλλά δεν παύει να μαθαίνει. Από ό,τι βλέπω δεν είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει και κάνει δηλώσεις. Υπάρχει μία ηρεμία στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχει ηρεμία στον μικρόκοσμο της ΑΕΚ. Υπάρχει παραπάνω γκρίνια από ό,τι θα έπρεπε. Φυσικά πρέπει να υπάρχει κριτική, να μην μας αρέσει το παιχνίδι στην Ευρώπη που δεν ήταν καλή η ΑΕΚ, αλλά να μην χάνουμε τη λογική μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.