Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους επίσημα μετά από χρόνια!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος08 Οκτωβρίου 2024

Το όνομα του απόλυτα εμβληματικού ηγέτη της Γιουβέντους, Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο, επιστρέφει στη Γηραιά Κυρία μετά από χρόνια!

Μπορεί ουσιαστικά ποτέ το όνομα Ντελ Πιέρο να μην αποσυνδέθηκε από τη «Γιούβε», όμως πλέον επέστρεψε με επίσημο τρόπο, καθώς η κόρη του, Ντοροτέα, υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με τους Μπιανκονέρι!

Η «αύρα» του Αλεσσάντρο Ντελ Πιέρο πάντα υπάρχει στο Τορίνο. Ο εμβληματικός ηγέτης της Γιουβέντους θα δει ουσιαστικά το όνομά του γραμμένο στις φανέλες της Γηραιάς Κυρίας, νιώθοντας ακόμη πιο υπερήφανος, μιας και θα πρόκειται για την κόρη του, Ντοροτέα!

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, η 15χρονη σήμερα Ντοροτέρα, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τα 5 της χρόνια και στη συνέχεια άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στην ακαδημία της Γιουβέντους στο Λος Άντζελες.

Η οικογένεια Ντελ Πιέρο επαναπατρίστηκε πρόσφατα από τις ΗΠΑ, με τον Τομπίας Ντελ Πιέρο να αγωνίζεται στην Έμπολι και την Ντοροτέα να υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με τη Γιουβέντους για την ομάδα γυναικών U17.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.