Μουρατίδης: «Η Μαρίνα Σάττι βγήκε λίγο παραπάνω «χαζοχαρούμενη»

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2024 μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο της μουσικής διοργάνωσης, κέντρισε όμως τα βλέμματα και τα σχόλια του κοινού.

Σχόλια τα οποία δεν ήταν ωστόσο όλα κολακευτικά, όπως αυτό του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος υποστήριξε πως η Μαρίνα Σάττι «βγήκε λίγο παραπάνω «χαζοχαρούμενη» στη σκηνή».

Ο Νίκος Μουρατίδης δεν περιόρισε βεβαίως τα σχόλιά του μονάχα στην Μαρίνα Σάττι, αλλά κατακεραύνωσε τους παρουσιαστές της ΕΡΤ, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλουτά, για την παρουσίαση του διαγωνισμού.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day μέσω Skype το πρωί της Δευτέρας (13/5) ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε την ελληνική εκπροσώπηση από τη Μαρίνα Σάττι λέγοντας:

«Εγώ δηλώνω fan της Μαρίνας Σάττι από την πρώτη στιγμή και είχα ενθουσιαστεί με αυτή την κοπέλα, την παρακολουθώ χρόνια. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει στην Eurovision, ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε και το τραγούδι και το video clip. Όταν είδα την εμφάνιση στη σκηνή, ξεφούσκωσε όλο και κατάλαβα τι έφταιγε.

Φέτος η Eurovision είχε τραγουδάρες. Η Μαρίνα Σάττι βγήκε λίγο παραπάνω «χαζοχαρούμενη» στη σκηνή απ’ ό,τι χρειαζόταν. Δεν είναι αυτό το στυλ της. Οι επιτροπές αυτά μετράνε, γι’ αυτό χάσαμε ψήφους από εκεί».

Όσον αφορά στους παρουσιαστές της ΕΡΤ ο Νίκος Μουρατίδης είπε:

«Παρόλο που συμπαθώ και τους δύο, και τον Θανάση Αλευρά τον θεωρώ υπερταλαντούχο πλάσμα, δεν ήταν καθόλου καλοί. Έκαναν πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές χοντράδες. Μιλούσαν πάνω στα τραγούδια. Ναι δεν ήθελαν… Τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι άνθρωποι δεν είναι για να κάνουν παρουσίαση της Eurovision».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.