Νεότερη εξέλιξη για Μαρινέλλα: «Είχε μικρή επιπλοκή αλλά κερδίζει τη μάχη για την ζωή»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Στην εντατική βρίσκεται για πέμπτη μέρα η Μαρινέλλα, δίνοντας τη δική της μάχη για τη ζωή προκειμένου να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι γιατροί της είναι συγκροτημένα αισιόδοξοι και η κόρη της σταθερά στο πλευρό της.

Όλη η Ελλάδα αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας που υπέστη εγκεφαλικό την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου στις 25 Σεπτεμβρίου 2024. Η Μαρινέλλα μάλιστα σήμερα (30.09.2024) είχε μία μικρή επιπλοκή, ανέβασε λίγο πυρετό, αλλά δεν αποτελεί εμπόδιο στην ανάρρωσή της, είπαν οι γιατροί.

«Δεν ξέρω αν τα λέω καλά, εκείνη την ώρα, δεν ξέρω αν παίρνω τον κόσμο μαζί μου, αν τον διώχνω γιατί υπάρχει και αυτό, ε; Πριν βγω επάνω, δε θέλω να με αγγίξει άνθρωπος», είχε πει η ίδια στην τελευταία συνέντευξή της πριν το εγκεφαλικό και τη περιπέτεια με την υγεία της.

«Μπορεί όταν βγω, μετά από λίγο να γίνω πατσαβούρα, πάνω. Από ιδρώτα, από αυτά, πριν βγω όμως, μην τολμήσεις να ‘ρθείς, ξέρω γω να μου πεις “α, γεια σου, τι κάνεις;”, είχε συμπληρώσει η κορυφαία ερμηνεύτρια.

Περισσότερα για την κατάσταση υγείας της ερμηνεύτριας παρουσίασε το Live News: «Οι γιατροί έκαναν μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να δουν σε τι σημείο είναι αυτό το αιμάτωμα που θα ακολουθήσουν, καθώς αυτό είναι το σημαντικό όλων για να μπορούν να δουν τι αγωγή θα δώσουν. Έχει ανταποκριθεί στη μέχρι τώρα αγωγή, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπήρχαν επιπλοκές», ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Είναι μια ακτίδα αισιοδοξίας. Αυτή η γυναίκα έχει ένα φοβερό μέταλλο και μια δύναμη για ζωή που πραγματικά δεν υπάρχει… Μια εκτίμηση που μας μεταφέρουν ιατρικώς – με κάθε επιφύλαξη – είναι ότι σήμερα πια φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό – και το λέω όσο πιο προσεκτικά μπορώ, η Μαρινέλλα να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της»

«Φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή. Σήμερα το πρωί υπήρξε μια μικρή επιπλοκή, ένας πυρετός μικρός, είναι από αυτά που πάντα τα προσέχουν οι γιατροί και έχει εξαιρετικούς γιατρούς στο πλάι της. Ο δρόμος θα είναι μακρύς, αλλά είναι εντυπωσιακή η βελτίωση…» μετάφερε τις πληροφορίες του ο Νίκος Ευαγγελάτος.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.