Νέα Φιλαδέλφεια: Τουλάχιστον 30 Έλληνες διαφεύγουν της σύλληψης

Metrosport Team13 Αυγούστου 2023

Την ώρα που οι συλληφθέντες της φονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια προφυλακίζονται ο ένας μετά τον άλλο, η Αστυνομία εξετάζοντας τα βίντεο των γεγονότων καταλήγει στο ότι τουλάχιστον ακόμη 30 άτομα παραμένουν ασύλληπτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι αστυνομικοί, εξετάζοντας προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα βίντεο που διαθέτουν, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παραμένουν ασύλληπτοι ακόμη 30 Έλληνες.

Kάμερες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης, για τα αιματηρά επεισόδια, τα ξημερώματα της 8/8.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αρχές, στην λίστα υπόπτων η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

Από την επεξεργασία και μελέτη του σχετικού υλικού που έχει συλλέξει η Αστυνομία, προκύπτει το μέγεθος της δολοφονικής μανίας σε βάρος του άτυχου Μιχάλη αφού όπως αποτυπώνεται στις κάμερες, μετά το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι, ο 29χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει από το σημείο, δέχεται πισώπλατα χτυπήματα με ρόπαλα.

Με ειδικό λογισμικό θα βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσούρη

Το DNA που βρέθηκε στη σορό του Μιχάλη Κατσούρη δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να βοηθά. Έτσι, η Αστυνομία θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό λογισμικό που μετρά τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, καθώς στα βίντεο οι περισσότεροι από τους δράστες φορούν μαύρα ρούχα και έχουν πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Έτσι, με αυτό το ειδικό λογισμικό μπορούν να μετρήσουν τα βιομετρικά στοιχεία του σώματός τους και αν έχουν κάποιον ύποπτο να βοηθήσει στο να εξακριβωθεί πλήρως η δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, πάντως θεωρούν ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από όσους συμμετείχαν στα επεισόδια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.