Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, Νίκος Παπαπέτρος.
«Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, μετά την μήνυση του Ακατανόμαστου γιατί δήθεν τον αποκάλεσα "Μιστόκλα", πράγμα που αρνούμαι κατηγορηματικά. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας φυσικά αποχώρησα. Τα υπόλοιπα στις δικαστικές αίθουσες, όπου και θα κόψουμε και εισιτήριο όταν έρθει η ώρα…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του.
Ο Νίκος Παπαπέτρος κατήγγειλε ότι απειλήθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο και πως θα βρεθεί σε αναπηρικό καροτσάκι για την αντιπολίτευση που ασκεί στον δήμαρχο Βόλου.