«Μόνιμος κάτοικος» Λιβαδειάς ο Λιάγκας

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Μόνιμος κάτοικος Λιβαδειάς θα γίνει ο Παναγιώτης Λιάγκας, με τους Βιωτούς να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 24χρονο στόπερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.

Στην Λιβαδιά ο Λιάγκας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και πλέον από το Καρπενήσι κι από την Κ17 της ομάδας, έφτασε να είναι πλέον εκ των δύο πιο παλιών του ρόστερ και να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Πριν από έξι χρόνια, στις 10 Δεκεμβρίου του 2018, λίγες εβδομάδες αφού είχε κλείσει τα 19 του χρόνια, έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Λεβαδειακού, σε ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, που έληξε ισόπαλο 1-1 κι εκείνος πήρε φανέλα βασικού. 

Παρά, λοιπόν, τα 24 του χρόνια έχει καταφέρει μέχρι τώρα να μετρήσει με την φανέλα της ομάδας της Λιβαδειάς 135 συμμετοχές, με απολογισμό έξι τέρματα και δύο ασίστ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λεβαδειακός αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λιάγκα έως το 2028.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά κι όχι μόνο στην οικογένεια του Λεβαδειακού.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι εκ των αρχηγών του Λεβαδειακού, μετρώντας 135 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (6 γκολ, 2 ασίστ).

Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.