Μοναδικό… Έλαβε κλήση για παρκάρισμα στη Μύκονο, αλλά βρισκόταν στην… Κρήτη!

Metrosport Team11 Αυγούστου 2024

Συνέβη και αυτό, το εξής… μοναδικό. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας πολίτης δέχθηκε κλήση για παράνομη στάθμευση στη Μύκονο ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Φοβερά πράγματα… Ένας πολίτης, κάτοικος του Ηρακλείου, κατήγγειλε ότι δέχθηκε κλήση για παράνομο παρκάρισμα στη Μύκονο, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του στον ΣΚΑΪ έλαβε κλήση για τροχαία παράβαση στη Μύκονο την περασμένη εβδομάδα, ενώ εκείνος βρισκόταν στην Κρήτη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο Μηνάς Τσαγκαράκης… «η κλήση που έλαβα από το Α.Τ. Μυκόνου αφορούσε παράνομη στάθμευση στο νησί», αλλά ο ίδιος δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στη Μύκονο με αυτοκίνητο:

«Την Πέμπτη έλαβα μία κλήση από το Α.Τ Μυκόνου για παράνομη στάθμευση στο νησί. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάει στη Μύκονο με το αυτοκίνητο. Προτρέπω όσους έχουν παρόμοια περίπτωση με τη δική μου να το καταγγείλουν. Έχω στείλει και επιστολή στον Δήμο Μυκόνου και μέχρι τέλη Αυγούστου θα με καλέσουν πίσω για να μου δώσουν απάντηση.

Μόλις έλαβα την κλήση, πάγωσα. Οι πιθανότητες ήταν ή να έχει γίνει λάθος από πλευρά τροχαίας ή απάτη. Το αστείο είναι για την περίοδο που εστάλη η κλήση δούλευα στο Ηράκλειο πρωί- βράδυ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.