Μην εκπλαγείτε αν ανοίξει θέμα ανανέωσης Μουργκ

Κώστας Πετρωτός08 Νοεμβρίου 2023

Απομένουν πέντε παιχνίδια για να φτάσει τα εκατό με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Τόμας Μουργκ. Ο Αυστριακός που είχε αποκτηθεί τον Οκτώβριο του 2020 για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η πώληση του Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε έχει ήδη φτάσει τα 95 ματς, με 11 γκολ και 7 ασίστ. Θα τις είχε ξεπεράσει εδώ και καιρό αν πέρυσι δεν «έγραφε» μόλις 5 συμμετοχές. Είναι κοινό μυστικό ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον πουλήσει κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, δεν τα κατάφερε όμως. Ο Λουτσέσκου έδειχνε και πέρυσι ότι ήθελε τον Αυστριακό ενεργό, προσπάθησε να του δώσει μία ώθηση όταν η ομάδα είχε πάει για προετοιμασία στην Κύπρο, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι η απόφαση της διοίκησης ήταν να βρίσκεται στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Φέτος, όλα αυτά έχουν αλλάξει, καθώς από την προετοιμασία κιόλας, φάνηκε ότι ο Λουτσέσκου είχε πλέον το ελεύθερο να τον εντάξει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Με 14 παιχνίδια, δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, με κορυφαία την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μουργκ δικαιώνει απόλυτα την επιμονή του Λουτσέσκου στην περίπτωσή του.

Ο 29χρονος μέσος μπαίνει σε λίγες εβδομάδες στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Προφανώς ένα δικό του προσωπικό κίνητρο είναι μέσα από τις εμφανίσεις τους να βρει και νέο συμβόλαιο. Μην εκπλαγείτε αν αυτό το πάρει από τον ΠΑΟΚ! Για να μην παρεξηγηθούν τα όσα γράφουμε, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συζήτηση, επίσημη ή ανεπίσημη, του ΠΑΟΚ με τον Μουργκ. 

Απλά σε συζητήσεις που γίνονται με το περιβάλλον του Αυστριακού, μεταφέρεται ένα θετικό κλίμα εντός ομάδας για τον βραχύσωμο άσο. Και αν αυτό ενισχυθεί με ορισμένες ακόμη εμφανίσεις α λα Καραϊσκάκη, τότε δεν αποκλείεται να έρθει η κρούση, με τις ευλογίες του Λουτσέσκου, για να αρχίσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.