«Μια πρώτη προσφορά για τον Ίνγκασον μπορεί να είναι τα 3 εκατ.ευρώ»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δανός δημοσιογράφος, Τρολς Μπάγκερ, και μίλησε για το ενδιαφέρον της Μίντιλαντ για τον Ίνγκασον του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον της Μίντιλαντ για τον Ίνγκασον: «Η Μίντιλαντ ψάχνει για κεντρικό αμυντικό και δεν ψάχνουν για έναν οποιοδήποτε παίκτη. Ψάχνουν για έναν πολύ καλό παίκτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αυτός είναι ο Ίνγκασον. Τον βλέπουν ως έναν έμπειρο και καλό παίκτη, που έχει κάνει πράγματα στην καριέρα του και αν έρθει στη Μίντιλαντ θα έχει ηγετικό ρόλο και θα μπορέσει να βοηθήσει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει η δανέζικη ομάδα στο ρόστερ της.

Υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια συμφωνία ακόμη. Είναι μια κλασική διαπραγμάτευση, η Μίντιλαντ θέλει και δίνει κάποια χρήματα ενώ ο ΠΑΟΚ σκέφτεται αν πρέπει να πουλήσει έναν παίκτη που έχει δώσει πολλά στον σύλλογο. Επίσης, υπάρχουν κι άλλες ομάδες εκτός από τη Μίντιλαντ που μπορεί να τον θέλουν, εκτός Δανίας και Ελλάδας. Μια πρώτη προσφορά μπορεί να είναι τα 3 εκατ.ευρώ και ίσως η Μίντιλαντ καταλάβει πως δεν είναι αρκετά τα χρήματα για να τον αποκτήσει».

Για το αν έχει προσεγγίσει τον παίκτη: «Δεν γνωρίζω για τις ακριβείς προσεγγίσεις προς τον Ίνγκασον, υπάρχει ένα ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές αλλά η Μίντιλαντ θα ακολουθήσει την σωστή οδό και αφού τα βρει με τον ΠΑΟΚ, τότε θα συζητήσει σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.