Κρέσπο: «Τα πέντε τρόπαια, η απίστευτη δύναμη του ΠΑΟΚ και ο Κουλιεράκης»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ο πρώην άσος της, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ήταν αποκαλυπτικός ο Ισπανός αμυντικός που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες. Μίλησε για την μεγάλη δύναμη του Δικεφάλου, αλλά και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που παίζει στην ίδια θέση με αυτή που αγωνίζεται ο Κρέσπο.

Στις δηλώσεις του, ο Ισπανός πολύπειρος αμυντικός είπε τα εξής: “Είμαι στη Θεσσαλονίκη εδώ και λίγες ημέρες, όμως αύριο θα φύγω για το εξωτερικό. Δεν πήγα στην Τούμπα για, είδα όμως μερικούς φίλους, επισκέφθηκα ορισμένα εστιατόρια, γενικά αισθάνομαι όμορφα στη Θεσσαλονίκη”.

- Ποια είναι η μεγαλύτερη ανάμνηση από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίστηκες επί πολλά χρόνια;

“Πολλές πολλές όμορφες στιγμές θυμάμαι από τον ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να τις ξεχάσω ποτέ. Όπως και από την επίσκεψή μου στον Λευκό Πύργο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν ξεχνιούνται και θα τα θυμάμαι για πάντα. Όλα όσα πέτυχα με τον ΠΑΟΚ”.

-

Αυτή ήταν η καλύτερη ποδοσφαιρική περίοδος για εσένα;

“Είναι αλήθεια αυτό που με ρωτήσατε, γιατί κατέκτησα πολλούς τίτλους, ήμουν νέος. Εδώ στον ΠΑΟΚ κερδίσαμε πολλούς τίτλους και είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι επέλεξα πριν από χρόνια για να συνεχίσω την καριέρα μου. Βέβαια και στην Ιταλία και στην Ισπανία πέρασα καλά. Εδώ με τα πέντε τρόπαια, είναι η καλύτερη περίοδος”.

- Το γκολ που πέτυχες στην Γάνδη και με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ και τελικά κέρδισε, το θυμάσαι;

“Ναι, το θυμάμαι, νομίζω ότι ήταν ένα καλό γκολ, τυχερό γκολ. Πέτυχα ορισμένα γκολ με τον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι τυχερός που έπαιξα εδώ. Πάντα θυμάμαι την Τούμπα, τους φιλάθλους της ομάδας, αυτοί έκαναν πάντα την διαφορά σε σύγκριση με άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Σε κάθε παιχνίδι, αποτελούσαν την μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ. Και όσες φορές έπαιζα εδώ, είχα πολύ έντονα συναισθήματα”.

Όσο για τον Κουλιεράκη και την προοπτική να παίξει στην Εθνική ομάδα ως βασικός στο ματς κόντρα στην Ιρλανδία, είπε τα εξής: “Είναι πολύ καλός παίκτης, πιστεύω ότι στην Ελλάδα πρέπει να είναι ήρεμοι με τον νεαρό παίκτη. Είναι δυνατός, έχει ποιότητα, δυνατό αριστερό πόδι, κάτι το σημαντικό για έναν αμυντικό. Θα είναι πολύ σύντομα πολύτιμος σε όλα τα επίπεδα, αρκεί να τον αφήσουν να συνεχίσει έτσι”.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.