Ουσταμπασίδης: «Σε μεταβατικό στάδιο ο ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντέλιας δείχνει κουρασμένος»

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό o Νίκος Ουσταμπασίδης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η νοοτροπία που επικρατεί.

Αρχικά ο Νίκος Ουσταμπασίδης ρωτήθηκε:

- Που οφείλεται κατά την γνώμη σας η ήττα του ΠΑΟΚ;

“Θέλω αρχικά να πω ότι πρέπει να ξεπεράσουμε την τοξικότητα με την διαιτησία. Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία. Και λάθη θα γίνουν. Εμένα μου αρέσει να μιλώ για το ποδόσφαιρο. Να περιοριστούν καθαρά σε αγωνιστικά θέματα”.

- Αυτή η ομάδα γιατί δεν κερδίζει στα πλέι οφ;

“Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Υπάρχει ένα κράμα παικτών έμπειρων που έχουν φτάσει σε μία ηλικία που πρέπει να ανανεωθούν. Και αυτό δικαιολογεί τα σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματα. Έχει αυτή την μίξη με τους παίκτες τους νέους και τους έμπειρους. Τα πλέι οφ είναι μία διαδικασία που όταν παίζεις κάθε τρεις ημέρες, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Και ο Κωνσταντέλιας δείχνει να έχει κουραστεί πολύ. Το τελευταίο διάστημα δεν είναι αυτός που είναι. Υπάρχουν και κάποιοι παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια ή ο Ελ Καντουρί που λόγω της εμπειρίας τους, πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει στην επόμενη ημέρα με τους νέους παίκτες. Είναι μέσα στην διαδικασία του ποδοσφαίρου. Βλέπουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι δεν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ εν όψει του τελικού το οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε έναν αγώνα. Πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη στην όλη διαδικασία. Δεν βοηθά την ομάδα το να ασχολούμαστε με την διαιτησία συνέχεια”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.