Τουτζιάρης: «Να υπάρξει ενότητα στον Ηρακλή, όχι διχόνοια όπως τώρα»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2023

Ο βετεράνος άσος του Ηρακλή, ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την αναταραχή που υπάρχει στον Ηρακλή μετά την ήττα από την Κοζάνη και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά και από το γεγονός ότι δεν υπάρχει σύμπνοια.

Ο Τουτζιάρης στις δηλώσεις του υποστήριξε για τον Ηρακλή και την ήττα στο Κύπελλο τα εξής: “Τα πράγματα δεν πάνε καλά όταν αποκλείεσαι από την Κοζάνη. Το να χάσουμε δεν λέει κάτι. Το κύπελλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα, το πρωτάθλημα μετράει πάνω από όλα και η προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο Ηρακλής για να διεκδικήσει και να πετύχει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Όταν σε μια ομάδα δημιουργούνται θέματα στο εσωτερικό της, δεν υπάρχει τύχη. Ο κόσμος έχει παράπονα και δικαιολογημένα. Ο Ευγενίου έχει κάνει τα δικά του λάθη. Πρέπει να υπάρξει ενότητα και όχι διχόνοια όπως συμβαίνει τώρα. Ο Ηρακλής να συσπειρώσει τον κόσμο που υπάρχει, για να γίνει μία πολύ δυνατή ομάδα.

Επιτέλους ας γίνει κάτι για να αλλάξει το κλίμα. Αν είναι να γυρίσουμε πίσω, δεν είναι κάτι καλό. Να αφήσουμε κάποιον στην διοίκηση για να προχωρήσει σωστά. Μόνος του ο Ευγενίου είπε ότι δεν αντέχει. Χρειάζεται να φέρει κόσμο δίπλα του. Ανθρώπους που θα θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Οι φίλαθλοι δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα, υπό την έννοια πως δεν έχουν αυτή την δυνατότητα. Όλοι μαζί πρέπει να ενωθούν, διαφορετικά δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα για τον Ηρακλή”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.