Μεντιλιμπάρ: «Με σεβασμό κόντρα στον Άρη» - Τι είπε για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Για ένα παιχνίδι με σεβασμό απέναντι στον Άρη κάνει λόγο ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εν όψει του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο τεχνικός των Πειραιωτών σχολίασε ότι στόχος της ομάδας είναι φυσικά η νίκη, γι' αυτό και θα πρέπει να ακολουθηθεί μια διαφορετική τακτική.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις πολλές σέντρες στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Μεντιλίμπαρ εκτίμησε ότι δεν είναι κακό να κάνεις πολλές κόντρες, αρκεί να κάνεις κι άλλα πράγματα.

«Δεν ήταν λοιπόν μόνο η ποσότητα των σεντρών που έφταιξε, αλλά και το έλλειμμα επιθετικότητας στα υπόλοιπα σκέλη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν βελτιωμένοι, αν και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, ενώ και ο αντίπαλος δεν κατάφερε να περάσει το κέντρο του γηπέδου. Οπότε κάτι καλό κάναμε», είπε.

Αναφορικά με τους Γουίλιαν - Ολιβέιρα επεσήμανε:

«Η ενσωμάτωση Γουίλιαν και Ολιβέιρα είναι πολύ καλή. Θα είναι συνεχώς καλύτερη. Χρειάζονται λίγο χρόνο. Είναι φυσιολογικό να μην έχουν ενσωματωθεί στο 100%. Ο Γουίλιαν πέρασε τρεις μήνες εκτός προπονήσεων, δεν ήταν σε καμία ομάδα, ώστε να προπονείται καθημερινά.

Θα χρειαστούν χρόνο, ωστόσο η ποιότητα τους είναι προφανής και σε λίγο χρόνο θα μας δώσουν πολλά. Είναι διαφορετικοί παίκτες, σπουδαίοι στον χειρισμό της μπάλας και σύντομα θα δούμε όμορφα πράγματα από εκείνους».

Αναφερόμενος στον Θανάση Ανδρούτσο, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε ότι θα προπονείται κανονικά με την ομάδα και όχι ατομικά, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πλάνο για το πότε θα αγωνιστεί.

Σχολιάζοντας το αν νιώθει πρέσβης του Ολυμπιακού υποστήριξε:

«Είναι μαγικό και σπουδαίο για έναν σύλλογο να γιορτάζει τα 100 χρόνια της ιστορίας του. Είναι συγκλονιστικό για τον κόσμο του Ολυμπιακού και δεν είναι πολλοί οι σύλλογοι που έχουν γιορτάσει κάτι ανάλογο.

Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε, αλλά και για να πάμε μακριά στην Ευρώπη. Δε σκεφτόμαστε βραχυπρόθεσμα, αλλά μακριά.Έτσι δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε σε ένα κακό αποτέλεσμα και σε μια ισοπαλία. Φυσικά και δεν υπάρχει περιθώριο να χάνουμε βαθμούς, αλλά να προχωράμε νικηφόρα, γιατί ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν έχει έρθει το τέλους του κόσμου, οι στόχοι μας είναι πολύ μεγαλύτεροι για το μέλλον.

Με τον Ιβάν (Ράκιτιτς) συνεργαστήκαμε στο παρελθόν. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Τον εκτιμώ και τον ευχαριστώ πολύ για τα λόγια του».

Και φυσικά, για το αξίζει να ερωτηθεί για τη Λιόν είπε ότι πρώτα θα ασχοληθούν με τον αγώνα με τον Άρη και μετά με τη Λιόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.