Με γκολάρα του Λούμορ στο 95' η Κηφισιά πήρε το βαθμό κόντρα στη Λαμία

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε το βαθμό της ισοπαλίας η Κηφισιά ισοφαρίζοντας με τον Λούμορ στο ματς με τη Λαμία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν απειλητικές, δημιούργησαν φάσεις, είχαν δύο δοκάρια (ένα για την καθεμία) και βρήκαν τα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 84ο λεπτό όταν μετά από βαθιά μπαλιά προς την περιοχή, έγινε μια κεφαλιά - πάσα προς τον Ακούνια ο οποίος από κοντά με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο και έκανε το 0-1. 

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων τα κατάφεραν όταν η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή και ο Λούμορ με έναν «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88' Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλιμπο, Ίλιεφ (65' Τετέι), Μπιφουμά (78' Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλει, Σίμον, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75' Παύλοβετς), Σαντάνα (79' Στάνκο), Νούνιες (82' Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69' Μούλα), Καρλίτος (68' Τσιλούλης), Λόνγκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.