Μαρινέλλα: Χωρίς επιπλοκές το τελευταίο 24ωρο για τη σπουδαία ερμηνεύτρια

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσηλευτήριο «Υγεία» η Μαρινέλλα, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα δεν έχει παρουσιάσει κάποια νέα επιπλοκή, με την κατάστασή της, ωστόσο, να είναι κρίσιμη μεν, αλλά σταθερή, δείχνοντας ότι ανταποκρίνεται θετικά στην ιατροφαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Μάλιστα, κατά το ιατρικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αγωγή που παίρνει και να μην υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς λόγω ηλικίας οι γιατροί φοβούνται για το αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει οργανικά στην όλη διαδικασία.

Παρόλα αυτά, η σπουδαία ερμηνεύτρια δεν είναι διασωληνωμένη και βρίσκεται κατάσταση βυθιότητας, καταφέρνοντας κάποιες φορές να ξυπνήσει, να ανοίξει τα ματιά της και να μιλήσει με την κόρη της, που είναι το μόνο πρόσωπο τον οποίο μπορεί να την επισκεφθεί στη ΜΕΘ που νοσηλεύεται. 

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακα» η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, τονίζοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

«Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται.

Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.