Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός ομάδας επ’ αόριστον ο Άντονι

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2023

Εκτός ομάδας έθεσε τον Άντονι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία που υπάρχουν εναντίον του. Με επίσημη ανακοίνωση τους οι «κόκκινοι διάβολοι» ενημέρωσαν ότι μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση ο παίκτης θα είναι εκτός ομάδας. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του Άντονι. Οι παίκτες που δεν συμμετείχαν σε διεθνή παιχνίδια αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα. Εντούτοις συμφωνήθηκε με τον Άντονι ότι η επιστροφή του θα καθυστερήσει μέχρι να υπάρξει κάποια νεότερη ενημέρωση και μέχρι να διευθετήσει τις υφιστάμενες κατηγορίες.

Ως σύλλογος καταδικάζουμε τις πράξεις βίας και λεκτικής βίας. Αναγνωρίζουμε την σημασία της ασφάλειας όσων εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση και αναγνωρίζουμε επίσης τον αντίκτυπο που υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες σε θύματα τέτοιων περιστατικών».

Αργότερα, ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε το γεγονός: «Συμφώνησα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχω μία περίοδο απουσίας, ώστε να διευθετήσω τις κατηγορίας που έχουν γίνει εναντίον μου. Αυτό ήταν μία κοινή απόφαση ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε απόσπαση της προσοχής από τους συμπαίκτες μου οποιαδήποτε αμφισβήτηση για το κλαμπ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.